Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΠΣΠ: Τα όρια των θεατών στα γήπεδα του Πειραιά

 Breaking News

ΕΠΣΠ: Τα όρια των θεατών στα γήπεδα του Πειραιά
13 Ιανουαρίου 2022

Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΠ σχετικά με την προσέλευση των θεατών στους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, αποφασίσθηκε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου να διεξαχθούν ΜΟΝΟ οι αγώνες πρωταθλημάτων των τριών ομίλων της Α΄ Κατηγορίας. Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας, ούτε οι αγώνες πρωταθλημάτων Υποδομών…

Στους αγώνες της Α΄ Κατηγορίας αυτού του ΣΚ θα επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων στις εξέδρες της τάξης του 10% της νόμιμης χωρητικότητας των γηπέδων.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί όλα τα σωματεία, τους αθλητές και τους παράγοντες να τηρούν στο ακέραιο τα μέτρα προστασίας στους αγώνες και στις προπονήσεις που επιβάλλονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ώστε σιγά, σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών (10%) στις εξέδρες των Πειραικών γηπέδων βάση της νόμιμης χωρητικότητας και του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που ισχύει μέχρι και την 16/01/2022 έχει ως εξής:

ΓΗΠ. ΝΙΚΑΙΑΣ (400 θεατές)

ΓΗΠ. Π.ΣΑΛΠΕΑΣ ( 170 θεατές)

ΓΗΠ. Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ (150 θεατές)

ΓΗΠ. ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ (150 θεατές

ΓΗΠ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (120 θεατές)

ΓΗΠ. ΑΙΓΙΝΗΣ (110 θεατές)

ΓΗΠ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ (70 θεατές)

ΓΗΠ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (50 θεατές)

ΓΗΠ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ (45 θεατές)

ΓΗΠ. ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ (40 θεατές)

ΓΗΠ. ΡΕΝΤΗ (35 θεατές)

ΓΗΠ. ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (35 θεατές)

ΓΗΠ. ΠΑΡ. ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ( 35 θεατές)»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ