Εφημερίδα Κοινωνική

Χαμός στη Βουλή: «Καρφιά» Τσίπρα σε Μητσοτάκη & Στυλιανίδη

Χαμός στη Βουλή: «Καρφιά» Τσίπρα σε Μητσοτάκη & Στυλιανίδη
29 Ιανουαρίου 2022

Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Χρήστο Στυλιανίδη.

Μετά την ομιλία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο και ζήτησε από τον κ. Στυλιανίδη να δώσει εξηγήσεις για τα προβλήματα που προκάλεσε η «Ελπίδα» στην Αττική .

«Είστε υπουργός κυβερνήσεως της ΝΔ και οφείλετε να δώσετε απαντήσεις» είπε.

«Δεν κατάλαβα να μας υποδείξατε κάπου να κάνατε λάθος. Που κάνατε λάθος; Γιατί ζητήσατε συγγνώμη;» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Τσίπρας.

«Δεν έκλεισε μόνο η Αττική Οδός. Έκλεισαν κι άλλοι δρόμοι. Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού. Θα αναλάβετε ποτέ καμία ευθύνη;» τόνισε σε άλλο ύφος ο κ. Τσίπρας.

«Μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τόνισε ότι «λέει ψέματα, για να αποφύγει την ευθύνη», ο κ. Μητσοτάκης πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Εγώ εξασφάλισα 2.000 ευρώ για τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αφωνία στο θέμα του φιάσκου της Αττικής Οδού.

Ακόμη, απαντώντας προσωπικά στον κ. Τσίπρα, που τον κατηγόρησε για «προσχηματική συγγνώμη», είπε πως ακόμα κι αν η «συγγνώμη» της κυβέρνησης είναι προσχηματική, είναι καλύτερη από την «καμία συγγνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους 120 νεκρούς στο Μάτι».

«Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη ούτε για το Μάτι ούτε για τη Μάνδρα» προσέθεσε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ