Εφημερίδα Κοινωνική

Τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου χώρου Στέγασης του ΕΚΑΒ στο Σ.Ε.Φ.

 Breaking News

Τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου χώρου Στέγασης του ΕΚΑΒ στο Σ.Ε.Φ.
18 Δεκεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου κτιρίου στέγασης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στις νέες λειτουργικές υποδομές έχει εγκατασταθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων Πειραιά του ΕΚΑΒ, καθώς και συγκεντρώθηκε στο νέο χώρο το σύνολο των υπηρεσιών που ήταν διάσπαρτες στην ευρύτερη περιοχή.

koinoniki IMG_4517

 

 

 

 

 

 

 

Η Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε:

” Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου μας θα προσφέρουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας σε ανθρώπους που καθημερινά επιτελούν με αυτοθυσία ένα τιτάνιο έργο. Εκπληρώνουμε, έτσι, την ελάχιστη υποχρέωση μας απέναντι στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας που σηκώνει μέσα στην πανδημική κρίση δυσανάλογο βάρος και πίεση.

Ο χώρος στέγασης του ΕΚΑΒ στο Σ.Ε.Φ. θα εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, με τις υπηρεσίες που υπήρχαν σε διάφορα σημεία του να συγκεντρώνονται, πλέον, εδώ.”

koinoniki IMG_4419

 

 

 

 

 

 

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι Αντιπρόεδροι του ΕΚΑΒ, κ.κ. Μιχάλης Αγρανιώτης και Παναγιώτης Κουτσουμπέλης, καθώς και ο Συντονιστής Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής του Σ.Ε.Φ, κ.κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης και Δημήτριος Μπαρδάκας και ο εκδότης της Εφημερίδας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» Απόστολος Καραμπερόπουλος.

Η Εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» στηρίζει την δράση και τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ διαχρονικά.

koinoniki IMG_4377

 

 

 

 

 

 

 

koinoniki IMG_4527

 

 

 

 

 

 

 

koinoniki IMG_4354

 

 

 

 

 

 

 

koinoniki IMG_4502

 

 

 

 

 

 

 

ekav7-960x640

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ