Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεργασία COSCO Shipping με Midea Group

 Breaking News

Συνεργασία COSCO Shipping με Midea Group
18 Δεκεμβρίου 2021

COSCO Shipping ξεκίνησε συνεργασία με το Midea Group για την ανάπτυξη ενός digital supply chain ecosystem.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας, η COSCO Shipping Lines ξεκίνησε αμέσως ένα πλήρως προσαρμοσμένο έργο εξυπηρέτησης για τον Όμιλο Midea, προκειμένου να αναπτύξει μια συνολική λύση ναυτιλιακής εφοδιαστικής με βάση τις ανάγκες των πελατών.

Kαι τα δύο μέρη δήλωσαν ότι έχουν πραγματοποιήσει πολυδιάστατη συνεργασία όσον αφορά το εργατικό δυναμικό, τη λύση, τη διαδικασία και την ενημέρωση, με το νέο οικοσύστημα λειτουργίας της ψηφιακής εφοδιαστικής αλυσίδας να διαμορφώνεται σταδιακά.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο ανάπτυξης των συνδυασμένων μεταφορών η COSCO δρομολόγησε εμπορευματικούς συρμούς που διασυνδέουν το σιδηροδρομικό κόμβο Linyi Zhubao με το λιμάνι Qingdao. Με βάση την ομαλή λειτουργία του τρένου, η COSCO SHIPPING Lines θα επωφεληθεί από τον κόμβο εσωτερικών σιδηροδρόμων για να παρέχει στους πελάτες πιο αποτελεσματικές διατροπικές υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών και λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας για να παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στους τοπικούς κατασκευαστές για την αποστολή των προϊόντων τους στο εξωτερικό.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ