Εφημερίδα Κοινωνική

Πάνος Βλαχογιάννης: «Με νέα φιλοσοφία οι ακαδημίες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!»

 Breaking News

Πάνος Βλαχογιάννης: «Με νέα φιλοσοφία οι ακαδημίες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!»
15 Δεκεμβρίου 2021

Τους τελευταίους λίγους μήνες, οι ακαδημίες της ιστορικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ έχουν κάνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο να προσελκύσουν πολλά από τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής που θα ήθελαν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο με σοβαρές προοπτικές και όραμα! Ήδη μάλιστα έχει αυξηθεί η προσέλευση των νέων παιδιών τα οποία έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα! Ο νέος υπεύθυνος των ακαδημιών, κύριος Παναγιώτης Βλαχογιάννης (που έχει εργαστεί σαν προπονητής και στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) μίλησε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για αυτή την προσπάθεια που έχουν αγκαλιάσει όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου:

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για εμένα η πρόταση των Διοικούντων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ να αναλάβω τις ακαδημίες ενός τόσο ιστορικού συλλόγου, που έχει αναδείξει διαχρονικά πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές!

Δουλεύουμε βάσει συγκεκριμένου πλάνου που έχει στόχο να φέρει κοντά στον σύλλογο κάθε νέο παιδί της περιοχής που θα ήθελε πραγματικά να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αν έρθει ένα παιδί σήμερα στις ακαδημίες του συλλόγου, θα μείνει κοντά μας! Υπάρχουν στο προπονητικό Τιμ σπουδαίοι προπονητές και παιδαγωγοί όπως ο Σωτήρης Τσαγκαβέλης, ο Βασίλης Κουτσόγιαννος, ο Γιώργος Καλαμάκης και άλλοι, ενώ έχω κρατήσει για τον εαυτό μου την Κ/14 και την Κ/16 του συλλόγου…

Μέσα στα πλάνα μας είναι να βελτιωθεί η τεχνική μέθοδος, η αντίληψη και η αντίδραση των παιδιών μέσα από διαδικασίες όπως τα small side games, δηλαδή μικρά αριθμητικά παιχνίδια που βελτιώνουν τα παιδιά, μεταξύ άλλων, σε φυσική κατάσταση, αντίληψη και τεχνικά χαρακτηριστικά σε άμυνα και επίθεση…

Στόχος μας δεν είναι μόνο να διδάξουμε τα παιδιά ποδόσφαιρο, αλλά και να βάλουμε το λιθαράκι μας για να γίνουν αύριο μεθαύριο άνθρωποι που θα παραμείνουν στο χώρο και θα αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ως χαρακτήρες! Φυσικά, όνειρό μας είναι να τους καμαρώνουμε μελλοντικά με τη βυσσινί φανέλα στα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ