Εφημερίδα Κοινωνική

Γραφείο Πρωθυπουργού σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: «Δεν επιβεβαιώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά -Υπάρχει προγραμματισμένο ταξίδι στην Εύβοια»

 Breaking News

Γραφείο Πρωθυπουργού σε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: «Δεν επιβεβαιώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά -Υπάρχει προγραμματισμένο ταξίδι στην Εύβοια»
13 Δεκεμβρίου 2021

Τραμ, Mετρό και έργα ανάπλασης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός, ο οποίος (λένε οι πληροφορίες) ότι προγραμματίζει να κατέβει στο μεγάλο λιμάνι με αφορμή και τα εγκαίνια της γραμμής του Τραμ.

Ωστόσο, η είδηση της επίσκεψης που διέρρευσε δεν επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον ως προς την ημερομηνία της (Τρίτη 14/12), καθώς η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ενημερώθηκε επισήμως από το Γραφείο του Πρωθυπουργού ότι την Τρίτη ο Κ.Μητσοτάκης σχεδιάζει να παρευρεθεί στην Εύβοια και όχι στον Πειραιά.

Δεδομένου μάλιστα ότι το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού διαφοροποιείται αναλόγως των εξελίξεων, το Γραφείο του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στον Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση, αν το πρόγραμμα διαφοροποιηθεί, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ έπειτα από ενημέρωση που θα λάβει από το Γραφείο Πρωθυπουργού, θα είναι παρούσα για να καλύψει το γεγονός και να σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

 

Να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα της Δευτέρας βγήκε και το επίσημο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για την Τρίτη, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

 

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

για Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

 

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη βόρεια Εύβοια, όπου στις 10:30 θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων στο ΕΠΑΛ Ιστιαίας, στην οποία θα μετάσχει επίσης ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο.

Στη σύσκεψη θα γίνει η παρουσίαση και συζήτηση του σχεδίου που έχει καταρτίσει η επιτροπή για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας με επικεφαλής τον Σταύρο Μπένο.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ