Εφημερίδα Κοινωνική

Γαμήλιο γλέντι στις φυλακές με κάλυψη από το Netflix

 Breaking News

Γαμήλιο γλέντι στις φυλακές με κάλυψη από το Netflix
09 Δεκεμβρίου 2021

Γάμος έγινε σήμερα στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου στην Λευκωσία, παράλληλα με γιορτή της Διευθύντριας του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Άννας Αριστοτέλους με σούβλες λαούτα και βιολιά.

Κατάδικοι – Ελληνοκύπριος και Ελληνοκύπρια – παντρεύτηκαν στην εκκλησία των Φυλακών και το ευτυχές γεγονός έτυχες τηλεοπτικής κάλυψης από το Netflix που κάνει γυρίσματα με τον δημοσιογράφο Raphael Rowe.

Ο γάμος έγινε με κάθε επισημότητα ενώ στήθηκε και σκηνικό με πιάνο και σιντριβάνι για την φωτογράφηση των νεονύμφων… που δεν θα ζουν μεν κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι να εκτίσουν τις ποινές τους, αλλά θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο σε διαφορετικές πτέρυγες και κελιά.

Παράλληλα με το γλέντι του γάμου γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με σούβλες και άλλα εδέσματα η διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η οποία έχει αναμορφώσει το Σωφρονιστικό Ίδρυμα με αποτέλεσμα να θεωρείται πρότυπο ακόμα και για χώρες με προηγμένα συστήματα όπως οι Σκανδιναβικές. Στο γλέντι συμμετείχε και το συνεργείο του Netflix, το οποίο βρίσκεται στις Φυλακές στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τις καλύτερες φυλακές του κόσμου.

gamos_fylakes1

 

gamos_fylakes2

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ