Εφημερίδα Κοινωνική

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤ. ΥΠ. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 Breaking News

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤ. ΥΠ. ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΑΖΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
15 Δεκεμβρίου 2021

«Σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2021, η Ένωσή μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, εθελοντική αιμοδοσία, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προς αποφυγή του Covid-19.

Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι προσήλθαν αποδεικνύοντας ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και για το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μέλη μας, που για μία ακόμα φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, δείχνοντας ότι τους διακατέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αφιερώνοντας 10 λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή και ελπίδα.

Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο « ευχαριστώ » και σε όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο για την παρουσία του στην αιμοδοσία καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο κ. ΚΩΣΤΑΖΟ Πρωτοσίλαο τόσο για την παρουσία του όσο και για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά έτσι ώστε να διεξαχθεί η εθελοντική αιμοδοσία.»

POLICE1

 

POLICE2

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ