Εφημερίδα Κοινωνική

Ενημέρωση από την ΕΠΣΠ

 Breaking News

Ενημέρωση από την ΕΠΣΠ
03 Δεκεμβρίου 2021

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει:

*Τους παρακάτω αγώνες Πρωταθλήματος θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  4/12/2021

Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤ. ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Α. Στρατής)

HΦΑΙΣΤΟΣ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΑΜΦΙΑΛΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ. Χρ. Τρύφωνας)

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12/2021

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡ. – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  (ο κ. Α. Στρατής)

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ –ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠ. (ο κ. Ι. Ποντίκης)

Α.Ε. ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ Μ. Συνοδινός)

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών Κυπέλλου

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου της 1.12.2021, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 2.12.2021 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

ΞΕΝΑΚΗΣ Λ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 2.12.2021

 

Κλήσεις σε απολογία

 

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (αγώνας Κυπέλλου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ της 1/12) και το σωματείο ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (αγώνας Κυπέλλου ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ της 1/12).

 

*Τα γραπτά υπομνήματα θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων.

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

 

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.E. MOΣΧΑΤΟΥ  καθώς  και το ότι αν και κλήθηκε δεν  απολογήθηκε επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε.ΜΟΣΧΑΤΟΥ –  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 21.11.2021–Αντιαθλητική  συμπεριφορά, άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 3-4 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ  χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ΑΠΟ  κι επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 21.11.2021– το απαλλάσσει.

 

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει

 

Η Επιτροπή Υποδομών ενημερώνει ότι αγωνιστική δραστηριότητα θα έχουμε μέχρι και το ΣΚ 18-19 Δεκεμβρίου.

Ακολούθως δεν θα έχουμε αγωνιστική Δραστηριότητα λόγω Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς τα ΣΚ 25-26 &1-2 Ιανουαρίου.

Η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει και πάλι το ΣΚ 8-9 Ιανουαρίου.

 

Ποινές  σωματείων Υποδομών

 

1. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο  27.11.2021 στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ» της 27.11.2021 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

2. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΑΟ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο  27.11.2021 στο γήπεδο ΔΗΜ. ΡΕΝΤΗ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ-ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» της 27.11.2021 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

 

 

 

 

 

 

./.

 

-3-

 

 

 

3. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΙΩΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την  Κυριακή 28.11.2021 στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΙΩΝΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ» της 28.11.2021 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΙΩΝΙΚΟΣ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

4. Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την  Κυριακή 28.11.2021 στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ-ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» της 27.11.2021 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ