Εφημερίδα Κοινωνική

Ελληνο-γαλλική συνάντηση για την Ασφάλεια (D.C.I.S.)

 Breaking News

Ελληνο-γαλλική συνάντηση για την Ασφάλεια (D.C.I.S.)
03 Δεκεμβρίου 2021

Εθιμοτυπική συνάντηση μεταξύ της κας Sophie Hatt, Διευθύντριας της Γαλλικής Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας για την Ασφάλεια (D.C.I.S.) που υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο κ. Αρχηγός αφού καλωσόρισε τη Γαλλίδα Διευθύντρια στο Αρχηγείο, υπογράμμισε τους διαχρονικά στενούς δεσμούς της Ελλάδας με τη Γαλλία και την αγαστή συνεργασία που έχουν τα δύο κράτη σε κρίσιμους τομείς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η κα Ayme Sylvie, Aκόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, ενώ από Ελληνικής πλευράς παρευρέθηκε ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ., Πλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ