Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Δαγκάκης: Ενθάρρυνση και επιβράβευση στα παιδιά!

 Breaking News

Δημήτρης Δαγκάκης: Ενθάρρυνση και επιβράβευση στα παιδιά!
08 Δεκεμβρίου 2021

Η ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ δεν φημίζεται μόνο για την ανδρική της ομάδα ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί φέτος στα γήπεδα του Πειραιά, αλλά και για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου! Μιλήσαμε με τον προπονητή των ηλικιακών τμημάτων Κ/8 και Κ/10, τον κύριο Δημήτρη Δαγκάκη, ο οποίος μας είπε τα εξής:

«Φέτος το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, και ειδικότερα στις ακαδημίες του, είναι πολύ καλό! Και εγώ προσωπικά, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που εργάζονται στις ακαδημίες της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, ο Νίκος Ηλιαδάκης, ο Λουκάς Καρμίρης και ο Γιώργος Κόης, κάνουμε το καλύτερο ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν, να κάνουν φίλους και να αθλούνται, πράγματα που είναι το Α και το Ω του έργου μας!

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ

Αυτό που χρειάζονται τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι ενθάρρυνση και επιβράβευση! Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη της δημιουργικής τους ικανότητας και στο να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Αργότερα, η εκπαίδευση εστιάζεται στην ατομική τεχνική των μικρών αθλητών και στην τακτική…

Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στην ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ είναι εξαιρετικό, και ευχαριστούμε όλους όσους βοηθάνε σε αυτό! Πρόσφατα υπήρξαν και κάποιες εταιρείες που μας χορήγησαν αθλητικό υλικό που διευκολύνει πολύ το έργο μας, όπως η εταιρεία «Αrkas» που δώρισε μπουφάν προπόνησης σε όλα τα παιδιά και η εταιρεία «Vernikos» που μας έδωσε 35 τσαντάκια προπόνησης! Τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις γνώσεις και το μεράκι μας για να προσφέρουμε με τη σειρά μας πολύτιμες υπηρεσίες στα μικρά παιδιά, που θα τα βοηθήσουν και αργότερα στην ζωή τους!»

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ