Εφημερίδα Κοινωνική

Στο 12ο γυμνάσιο Αχαρνών η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή

 Breaking News

Στο 12ο γυμνάσιο Αχαρνών η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή
13 Νοεμβρίου 2021

Στον Δήμο Αχαρνών και συγκεκριμένα στο 12ο γυμνάσιο, στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή για την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των εταίρων από την Ισπανία, Βουλγαρία και Πολωνία στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus + «From Barter to Bitcoin: The wheel trade is going on».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν από τον Δήμο Αχαρνών η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, Χριστίνα Κατσανδρή η οποία μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου Σπύρου Βρεττού όπως και η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου.

Στην ομιλία της, η διευθύντρια του γυμνασίου Μαριάνθη Πλατσή ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο και τον δήμο Αχαρνών για την υποστήριξή του στην επιτυχή διοργάνωση του προγράμματος καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες βαψίματος και καλλωπισμού της σχολικής μονάδας.

Ο δήμος Αχαρνών δηλώνει αρωγός στην προσπάθεια των σχολείων του για συνεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο που συντελούν στην καλλιέργεια διαπολιτισμικής ταυτότητας και ανάπτυξης πολιτισμικών και φιλικών δεσμών για τους μαθητές, που αποτελούν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ