Εφημερίδα Κοινωνική

«Σκληρό Ροκ» ΠΕΔΑ και ΕΔΣΝΑ – Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ καλεί μέλη να καταψηφίσουν θέματα στην εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ αν δεν αποσυρθούν – Πώς θα απαντήσουν Κόκκαλης και Πατούλης;

 Breaking News

«Σκληρό Ροκ» ΠΕΔΑ και ΕΔΣΝΑ – Ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ καλεί μέλη να καταψηφίσουν θέματα στην εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ αν δεν αποσυρθούν – Πώς θα απαντήσουν Κόκκαλης και Πατούλης;
06 Νοεμβρίου 2021

Ανοιχτή κόντρα διαφαίνεται να ξεκινάει μεταξύ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την 27Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ 2021 του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ήδη εδώ και καιρό είχαμε καταλάβει όλοι τον διαχωρισμό «θέσεων» του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, του Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Ενέργειας  και Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΠΕΔΑ και  Δήμαρχου 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, που αφορούν εκτός των άλλων και στην Λειτουργία της μονάδας θερμικής επεξεργασίας επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ)

Με το «χέρι στο ζωνάρι» πλέον ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γιώργος Μαρκόπουλος καλεί σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη τα μέλη τόσο της ΠΕΔΑ όσο και του ΕΔΣΝΑ την Τρίτη 9 Νοεμβρίου για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας. Επίσης ζητά με επιστολή από τα μέλη που τον εκπροσωπούν στον ΕΔΣΝΑ να ενημερωθούν πρώτα από την αρμόδια επιτροπή της ΠΕΔΑ πριν προχωρήσουν σε ψήφιση δύο θεμάτων στην 27Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ, πρώτον στην Έγκριση τευχών δημοπράτησης για τη λειτουργία της μονάδας θερμικής επεξεργασίας επικινδύνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (ΕΑΥΜ) και προσομοιαζόντων με αυτά με εισηγητή τον Αν. Προϊστάμενο Δ/νσης ΘΕΑ κ. Αρβανίτη και δεύτερον στην Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια κινητού εξοπλισμού για την υποστήριξη των δράσεων επαναχρησιμοποίησης / δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης υλικών με εισηγήτρια την Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης ΠΠΕ κα Ασημακοπούλου.

Εδώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει πως σε περίπτωση μη απόσυρσης των δύο θεμάτων ζητά από τα μέλη να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τις δύο αποφάσεις, γνωρίζοντας πως οι δήμαρχοι Αττικής έχουν την πλειοψηφία στην εκτελεστική επιτροπή του ΕΔΣΝΑ.

Να σημειώσουμε ότι πηγές της «Κοινωνικής» από την Πειραιώς μας αναφέρουν ότι επικρατεί πάρα πολύ μεγάλος προβληματισμός με αυτό το γεγονός, αφού θεωρούν ότι η κόντρα αυτή θα έχει σίγουρα πολιτικό αντίκτυπο και στη Νέα Δημοκρατία.

Από δώ και πέρα αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ και ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης. «Θα σηκώσουν το γάντι» απέναντι στον Γιώργο Μαρκόπουλο;

epistoli-peda-gia-edsna

 

 

 

 

markopoulos_patoulis_koinoniki

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ