Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα μέτρα: Με self test 24 ωρών σε θέατρα, σινεμά και εστίαση τα παιδιά

 Breaking News

Νέα μέτρα: Με self test 24 ωρών σε θέατρα, σινεμά και εστίαση τα παιδιά
19 Νοεμβρίου 2021

Νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από Δευτέρα 22/11 για τους κλειστούς χώρους με αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από χώρους όπως σινεμά, θέατρα, μουσεία, εστίαση, γυμναστήρια. Ωστόσο, οι ανήλικοι θα μπορούν να μπαίνουν στους προαναφερθέντες χώρους με self test 24 ωρών.

Νέα μέτρα ισχύουν από Δευτέρα 22/11 για τους κλειστούς χώρους με αποκλεισμό των ανεμβολίαστων σε όλους τους κλειστούς χώρους σε σινεμά, θέατρα, μουσεία, εστίαση, γυμναστήρια. Ωστόσο, οι ανήλικοι θα μπορούν να μπαίνουν στους παραπάνω χώρους με self test 24 ωρών.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, οι ηλικίες 4-17 ετών θα έχουν πρόσβαση μόνο με self test 24 ώρες πριν από την παρουσία τους στον χώρο.

Σε λιανεμπόριο, κομμωτήρια, χώρους αισθητικής έχουν πρόσβαση οι εμβολιασμένοι, οι νοσήσαντες και οι ανεμβολίαστοι με rapid test. Εξαιρούνται τα σούπερ μάρκετ και όλα τα καταστήματα τροφίμων, όπου ισχύει περιορισμός στο 1 άτομο ανά 9 τ.μ.

«Η οικονομία και η κοινωνία δεν θα ξανακλείσουν» διαβεβαίωσε εκ νέου ο κ. Πλεύρης και επισήμανε πως τα «προγραμματισμένα ραντεβού για εμβολιασμούς ξεπερνούν τις 900.000».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ