Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη ανταπόκριση για τη πρωτοβουλία του ΒΕΠ με το Make – Α – Wish

 Breaking News

Μεγάλη ανταπόκριση για τη πρωτοβουλία του ΒΕΠ με το Make – Α – Wish
25 Νοεμβρίου 2021

Συγκινητική χαρακτηρίζεται η ανταπόκριση επιχειρηματιών – μελών, κυβερνητικών στελεχών, εκπροσώπων της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδέσμων και σωματείων στη δράση ανθρωπιάς του ΒΕΠ σε συνεργασία με το “Make-A-Wish” να δημιουργήσει χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αίθουσα συνεδριάσεών του.

Στον τρίτο όροφο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς δημιουργήθηκε χθες ένας εορταστικός χώρος, στον οποίο εκτός από το καλόγουστο και εντυπωσιακό στολισμένο δέντρο, εκτέθηκαν 22 διαφορετικά γούρια, στολίδια, ατζέντες και δώρα που φτιάχτηκαν με αγάπη από τους εθελοντές του “Make-A-Wish” με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να πραγματοποιηθούν οι ευχές 22 παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αρωγός στην πρόσκληση του ΒΕΠ στάθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός “Open Beyond”. Στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» με τους Άκη Παυλόπουλο και Ευλαμπία Ρέβη, ο ρεπόρτερ Φάνης Καραμπατσάκης πήρε συνέντευξη από τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα για αυτήν την πρωτοβουλία που πήραν οι εκπρόσωποι του βιοτεχνικού κόσμου και αποτέλεσε επιθυμία του αείμνηστου Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου.

Από τις δέκα το πρωί έως τις επτά το απόγευμα, επισκέφθηκαν το ΒΕΠ ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βασιλική Μπόγρη, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιώς κ. Δημήτρης Καρύδης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Αντωνία Καρακατσάνη, εκπρόσωπος του Βουλευτή Α” ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Θεόδωρου Δρίτσα, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Πειραιώς (ΣΕΕΗΠ), επιχειρηματίες – μέλη του ΒΕΠ, μέλη του ΣΕΝΑΒΙ, μέλη της WIMA, στελέχη τραπεζών και δεκάδες πολίτες.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο κ. Χρήστο Μυτιλινιό στη διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή “Talk Show” πώς εκτιμάται από το ΒΕΠ η δράση με το “Make-A-Wish”, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας δήλωσε: «Δείξαμε ότι όταν εργαζόμαστε όλοι μαζί για έναν ευγενή σκοπό μπορούμε να δείξουμε πως οι επιχειρήσεις δεν είναι μόνο αριθμοί και οικονομικά μεγέθη. Πρωτίστως πίσω από τις επιχειρήσεις βρίσκονται άνθρωποι που νοιάζονται για όσους έχουν ανάγκη ή δοκιμάζονται από ασθένειες. Μετά την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, το ΒΕΠ ετοιμάζει άλλη μια έκπληξη για τα παιδιά του Πειραιά μέσα στις γιορτές».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ