Εφημερίδα Κοινωνική

Με αμνησία μαθητής που δέχθηκε χτύπημα στην Κω

 Breaking News

Με αμνησία μαθητής που δέχθηκε χτύπημα στην Κω
30 Νοεμβρίου 2021

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές, που έφτασαν ως και την Κω. Ένα σοβαρό βίαιο επεισόδιο που συνέβη στο λύκειο της Αντιμάχειας, είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί το θύμα στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία η οποία, ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ!

Η συγκεκριμένη περίπτωση διαφέρει από τις υπόλοιπες καθώς, εκτός από τον δράστη, φαίνεται πως ιδιαίτερα…ζωηρό είναι και το θύμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε όταν ο δράστης μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά ανάμεσα στο θύμα και έναν μικρότερο μαθητή και τον χτύπησε στην προσπάθειά του να αμυνθεί, όταν είδε ότι ερχόταν καταπάνω του. Στην συνέχεια, πήγε στον διευθυντή του σχολείου και του περιέγραψε όλα όσα έγιναν. Πηγές αναφέρουν ότι μπροστά στο περιστατικό ήταν και άλλα άτομα, που μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το παιδί που σήκωσε το χέρι του λέει την αλήθεια.

Πάντως, η γενικότερη συμπεριφορά του δράστη δεν είναι ξεκάθαρη καθώς άλλοι κάνουν λόγο για ένα προβληματικό παιδί που έχει προκαλέσει αρκετές φορές επεισόδια στο παρελθόν και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των συμμαθητών του με αποτέλεσμα να φοβούνται να πάνε ακόμα και στο σχολείο, ενώ ο διευθυντής του σχολείου και η οικογένειά του μιλούν για ένα πολύ ήσυχο άτομο.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ