Εφημερίδα Κοινωνική

Υπερσύγχρονο λειοτεμαχιστή προμηθεύτηκε ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

 Breaking News

Υπερσύγχρονο λειοτεμαχιστή προμηθεύτηκε ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
07 Νοεμβρίου 2021

Tον πλέον σύγχρονο λειοτεμαχιστή ογκωδών απορριμμάτων και φυτικών καταλοίπων στην Ελλάδα προμηθεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσω ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού με συνολικό κόστος 580.000,00 €.

Το τεράστιο μηχάνημα συνολικού βάρους 24.600 κιλών το οποίο είναι πλήρως φορητό, και διαθέτει κινητήρα που συμμορφώνεται με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές εκπομπών.

leiotemaxistis_03

Ήδη ο λειοτεμαχιστής έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί κανονικά στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου με ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα καθώς οι πρώτες ενδείξεις ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

leiotemaxistis_06

Τεμαχίζει, με χαμηλό κόστος, στο επιθυμητό και κατάλληλο μέγεθος τα ογκώδη απορρίμματα και τα φυτικά κατάλοιπα (κλαδέματα) που συλλέγονται από το Δήμο με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα και κατά 50% σε πολλές περιπτώσεις το κόστος μεταφοράς και διάθεσης αυτών. Επιπλέον, με τη χρήση του μηχανήματος καθίσταται αποτελεσματικότερη η διαδικασία διαχείρισης των αποβλήτων και η ανάκτηση αξίας από αυτά (παραγωγή εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας), συμβάλλοντας στην κυκλική οικονομία.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ