Εφημερίδα Κοινωνική

Γλυφάδα: Δωρεάν rapid test καθημερινά

 Breaking News

Γλυφάδα: Δωρεάν rapid test καθημερινά
16 Νοεμβρίου 2021

Μόνιμο συνεργείο του ΕΟΔΥ εγκαταστάθηκε από τη Δευτέρα 15/11 στη Γλυφάδα, στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείο επί της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος (είσοδος από τη Διαδόχου Παύλου, δηλαδή από την πλευρά της παραλίας). Έτσι, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι θα διενεργούνται δωρεάν rapid test σε όλους όσοι το επιθυμούν, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους (βεβαίωση ως γνωστόν μπορούν να πάρουν μόνο οι εμβολιασμένοι). Είναι μια ακόμη κατάκτηση στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, για τη διευκόλυνση των πολιτών, μετά την πρόσφατη εγκατάσταση σταθερού κλιμακίου δυνάμεων του ΕΚΑΒ με τρία ασθενοφόρα στη Γλυφάδα.

«Το ιικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή μας ανεβαίνει και επιστρατεύουμε κάθε μέσο για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Το προσωπικό του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από σήμερα, καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή στη Γλυφάδα μας, από τις 9:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι, για τη διενέργεια δωρεάν rapid tests σε όλους όσοι το επιθυμούν.

Στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας (είσοδος από την παραλία), σε έναν χώρο που διαμορφώσαμε ώστε να είναι απολύτως άνετος, λειτουργικός και ασφαλής. Ελάτε με την ταυτότητά σας και φορώντας τη μάσκα σας και με τον γονέα ή κηδεμόνα αν είστε ανήλικοι (ή με εξουσιοδότησή τους). Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ για την εξαιρετική συνεργασία.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Νίκο Βρυζίδη, του οποίου η συμβολή για την προσπάθεια αυτή και γενικότερα για τη διαχείριση της πανδημίας είναι καθοριστική. Στο Δήμο μας έχουμε πλέον ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο για να περιορίσουμε τη διασπορά του κορονοϊού και για να προστατευτούμε. Ας το αξιοποιήσουμε».

Στο 1,42% μετρήθηκε η θετικότητα το Σάββατο στη Γλυφάδα

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα, στην Άνω Γλυφάδα, για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων. Μεταξύ 911 rapid test που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν 13 θετικά, ήτοι ποσοστό 1,42%


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ