Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στην «Black Friday»

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Η Αγορά του Πειραιά συμμετέχει στην «Black Friday»
22 Νοεμβρίου 2021

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών καταστημάτων, απηύθυνε στα μέλη του το ακόλουθο κάλεσμα:

«Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, η Αγορά του Πειραιά θα συμμετέχει στον διεθνή θεσμό της «Black Friday».

Επειδή κοινός μας στόχος είναι η αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης των καταστημάτων μας ιδιαίτερα ενόψει Χριστουγέννων, καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν στην προωθητική αυτή ενέργεια, προσφέροντας είδη της επιχείρησης τους στους πελάτες – καταναλωτές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές .

Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, σύμφωνα με την οποία:

Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κα¬τάστημα.

Θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών, όπως και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, είναι αυτονόητα, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη εποχή.

Καλούνται οι καταναλωτές να επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά, να κερδίσουν από τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων και να κάνουν τις αγορές τους σε ένα απολύτως ασφαλές, χαρούμενο και αισιόδοξο περιβάλλον».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ