Εφημερίδα Κοινωνική

Εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

 Breaking News

Εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου
01 Νοεμβρίου 2021

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στην πανελλαδική εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, που οργανώνει αυτή την εποχή το ΕΔΔΥΠΠΥ, και σε συνεργασία με το διαγνωστικό κέντρο Βιοϊατρική (Μελίνας Μερκούρη 34, Νέα Ιωνία) δίνει την ευκαιρία σε όσους Ηρακλειώτες το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τον ετήσιο έλεγχο ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης κοπράνων σε εξαιρετικά προνομοιακή τιμή, εντελώς δωρεάν δε για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στο 2102826924 ή με mail στο ke[email protected] για να λαμβάνουν το παραπεμπτικό τους.

Τις εν λόγω εξετάσεις είναι αναγκαίο να τις κάνουν, κυρίως, τα άτομα ηλικίας από 50 έως 75 ετών. Ο πλέον εύκολος και απλός τρόπος να έχουν οι πολίτες μια σωστή εικόνα για το ποιες ενέργειες πρέπει να κάνουν για την πρόληψη της Υγείας τους, ανάλογα με την ηλικία και το ιστορικό τους, είναι το προφίλ Υγείας, η online πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει το ΕΔΔΥΠΠΥ για τα ΚΕΠ Υγείας της χώρας. Εκεί, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και, προσωποποιημένα πια, να ενημερώνεται έγκαιρα για το ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνει ανά πάσα στιγμή, αλλά και για τα τακτικά, προσφερόμενα προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας.

Η διαδικασία είναι απλή: μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση και, ακολούθως, ΚΕΠ Υγείας Το Προφίλ Μου, συμπληρώνουμε την φόρμα εγγραφής, δημιουργούμε το δικό μας προφίλ Υγείας και, πλέον, έχουμε αυτόματη πρόσβαση και ενημέρωση για δράση όπως η παραπάνω.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ