Εφημερίδα Κοινωνική

Δύσκολα ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ απέκλεισε με πέναλτι στο 93′ τον ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ στο κύπελλο ΕΠΣΠ

 Breaking News

Δύσκολα ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ απέκλεισε με πέναλτι στο 93′ τον ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ στο κύπελλο ΕΠΣΠ
10 Νοεμβρίου 2021

Μετά από ένα δυνατό αλλά μέτριο παιχνίδι, ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ κατάφερε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Μαυράκη να κάμψει την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων, που μάλιστα αγωνίστηκαν αποδεκατισμένοι από τις πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και τιμωριών!

Ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ διατήρησε μια υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο ΑΡΗΣ κρατούσε σχετικά άνετα το 0-0 και μάλιστα ήταν αρκετά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο έχασαν για τους φιλοξενούμενους  ο Δεληβασίλης στο 10′ και στο 23′, και ο Παππάς στο 33′ ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με τον Τερζίου στο 45′…
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ έχασε καλές ευκαιρίες με τον Κυριτσιμπασάκη, που τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 83′ και επίσης με τον νεαρό Χάλαρη!
Ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ απείλησε με τον Ταλαμπέκο, τον Παρίση και τον Μαυράκη που μπήκε αλλαγή και έγειρε τελικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Περάματος!
Μετά από χέρι του Σπύρου στο 93′ δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Γεωργόπουλο, και ο Μαυράκης έγραψε το τελικό 0-1!
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν, όπως είπαμε, ο Βασίλης Γεωργόπουλος, με βοηθούς τον Νίκο Λεκαράκο και τον Γιάννη Λυτρίβη…

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Φώτης Βολονάκης):
Πολυχρονόπουλος, Αναστασίου Γ., Γεωργιάδης, Γκόλγκαρης, Αναστασίου Δ., Χατζησεβαστός, Χρηστοφής, Τερζίου, Κυριτσιμπασάκης (83′ Σπύρου), Μπαρώτας, Λεφάκης (70′ Χάλαρης).
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης):
Κατσικούρης, Μικρούλης, Κωνσταντίνου, Κουτσογιαννόπουλος, Έξαρχος, Κακαβίτσας, Παππάς (65′ Παρασκευόπουλος), Γκοτζάϊ, Ταλαμπέκος, Δεληβασίλης (70′ Κοττάκης), Παρίσης.
IMG_20211110_181042
IMG_20211110_180933
IMG_20211110_180910

 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ