Εφημερίδα Κοινωνική

Το Ίδρυμα Ωνάση ανακαινίζει τέσσερα γήπεδα στο Μοσχάτο

 Breaking News

Το Ίδρυμα Ωνάση ανακαινίζει τέσσερα γήπεδα στο Μοσχάτο
09 Οκτωβρίου 2021

Το Ίδρυμα Ωνάση, στο πλαίσιο της πρωτοβουίας ΟNATHENS, συνεχίζει να αλλάζει την καθημερινότητα των νέων στους δημόσιους χώρους άθλησης και ανακαινίζει δύο γήπεδα μπάσκετ και δύο βόλεϊ στην αυλή του μεγαλύτερου Λυκείου της περιοχής Μοσχάτου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, »Σε μια πόλη που εξελίσσεται διαρκώς και ανανεώνεται, εμπλουτίζουμε συνεχώς τον αστικό χαρακτήρα στις γειτονιές της Αθήνας με παρεμβάσεις που κάνουν το ομαδικό παιχνίδι να μη σταματά ποτέ. Μετά την ανακαίνιση και ανάπλαση δύο αθλητικών κέντρων και παιδικών χαρών στον Νέο Κόσμο, μεταφερόμαστε στο Μοσχάτο. Το Ίδρυμα Ωνάση συνεργάζεται με τον Δήμο Μοσχάτου για να προσφέρει μια συνολικά νέα εμπειρία άθλησης στους μαθητές του 1ου Λυκείου, ανακαινίζοντας ολικά τέσσερα γήπεδα και τοποθετώντας παράλληλα σύγχρονο εξοπλισμό: νέο δάπεδο ασφαλείας, καλύμματα μπασκέτας, ιστούς βόλεϊ και προστατευετικά.

Κάθε χρόνο, μέσα από αναθέσεις, συμπαραγωγές και επιτόπιες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις σε δημόσιους οργανισμούς, ιδιωτικούς και ανοιχτούς χώρους στο κέντρο της Αθήνας, το Ίδρυμα Ωνάση αναζητά μέρη στα οποία ο πολιτισμός μπλέκεται με τη καθημερινότητα. Η Αθήνα είναι η πόλη μας και την αντιμετωπίζουμε σαν αυτό που είναι: Έναν ζωντανό οργανισμό γεμάτο ενδιαφέρουσες συναντήσεις, γεμάτο ανθρώπους που με τη δουλειά τους αλλάζουν δρόμους ή γειτονιές, καθένας με τον τρόπο του – μια περιοχή που εξελίσσεται διαρκώς, ανανεώνεται και αναζητά απαντήσεις σε διαχρονικά ερωτήματα. Και γι’ αυτό, την εξερευνούμε καθημερινά».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ