Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Έχει ξεπεράσει πλήρως το άτυχο αποτέλεσμα τού κυπέλλου!

 Breaking News

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Έχει ξεπεράσει πλήρως το άτυχο αποτέλεσμα τού κυπέλλου!
08 Οκτωβρίου 2021

Αυτή την Κυριακή ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ του προπονητή Γιώργου Λιανού ρίχνεται στον «μαραθώνιο» του νέου πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει για την πρώτη αγωνιστική του Β” ομίλου της Β” Πειραιά (στις 16:30 στο Γήπεδο του Μοσχάτου) την ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ του νέου της προπονητή Άγγελου Σκανάτοβιτς!

Η ομάδα έχει ξεπεράσει πλήρως το σοκ του αποκλεισμού της στο κύπελλο από τον ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟ (και μάλιστα με το βαρύ 1-4) και είναι απόλυτα προσηλωμένη στον βασικό της στόχο για φέτος, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ούτε σημαντικές ελλείψεις, οπότε μπορεί κάποιος να πει ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη. Από την άλλη, η πρόσληψη μεσοβδόμαδα του έμπειρου Άγγελου Σκανάτοβιτς που θα κάτσει στον πάγκο των αντιπάλων για πρώτη φορά φέτος, είναι ένα «καμπανάκι» αφού είθισται οι ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα όταν έχουμε αλλαγή προπονητή για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην βασική ενδεκάδα! Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για πρώτη αγωνιστική…

Όπως και να έχει, περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι… σκάκι ανάμεσα στους δύο έμπειρους προπονητές!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ