Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ στην ενημέρωση του Σχεδίου του ΠΕΠ Αττικής 2021-2027

 Breaking News

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ στην ενημέρωση του Σχεδίου του ΠΕΠ Αττικής 2021-2027
21 Οκτωβρίου 2021

Με τη συμμετοχή Δημάρχων των Π.Ε. Πειραιά και Νήσων και των Προέδρων των τριών Επιμελητηρίων του Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, που διοργάνωσαν οι Αντιπεριφερειάρχες  Πειραιά και Νήσων, κυρίες Σταυρούλα Αντωνάκου και Βασιλική Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, αντίστοιχα, επί του Σχεδίου του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής, για την Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γεώργιος Πατούλης και την παρουσίαση του Σχεδίου του Π.Ε.Π. Αττικής για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 έκανε ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής, κ. Δημήτριος Δρόσης.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, μεταξύ άλλων, επεσήμανε για ακόμη μία φορά το πρόβλημα στο Σχιστό Σκαραμαγκά και το θέμα της αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων χώρων.

«Αυτή τη φορά πρέπει να αξιοποιήσουμε ευρωπαϊκούς πόρους», τόνισε, «με βασικούς στόχους  την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού και ταυτόχρονα  τον περιορισμό της ανεργίας και την ενίσχυση της  επιχειρηματικότητας.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα καταθέσει αναλυτικά τις προτάσεις του προς την Διαχειριστική Αρχή και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία και δράση ενίσχυσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Δεν είναι εύκολη η μετάβαση στη νέα εποχή και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και να περάσουν στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τους βάζουμε δύσκολα για μια ακόμα φορά , ας αξιοποιήσουμε ορθά και αποτελεσματικά τη μοναδική ευκαιρία που δίνεται από τα ενισχυμένα οικονομικά Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα», κατέληξε ο Πρόεδρος.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής του Β.Ε.Π., κ. Μιχάλης Γιάγκας και η Ειδική Συνεργάτης του Επιμελητηρίου, κα Ευδοκία Μαυρομμάτη.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ