Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα οχήματα στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου: Λεωφορείο δημοτικής συγκοινωνίας, απορριμματοφόρο και τρία ημιφορτηγά

 Breaking News

Νέα οχήματα στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου: Λεωφορείο δημοτικής συγκοινωνίας, απορριμματοφόρο και τρία ημιφορτηγά
05 Οκτωβρίου 2021

Οι σημαντικές επενδύσεις στην ανανέωση του στόλου οχημάτων και του εξοπλισμού του Δήμου μας συνεχίζονται.

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου παρέλαβε ένα νέο, υπερσύγχρονο λεωφορείο για τις ανάγκες των δημοτών και τη λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, μετά την αγορά δύο λεωφορείων το 2020, όπως επίσης και τρία ημιφορτηγά για τις ανάγκες των υπηρεσιών του, με δαπάνες από ίδιους πόρους.

Επίσης, παρέλαβε ένα νέο απορριμματοφόρο από το πρόγραμμα Φιλόδημος και από ίδιους πόρους, συνεχίζοντας την ανανέωση του στόλου απορριμματοφόρων. Αναμένεται επίσης η δημοπράτηση ενός φορτωτή και ενός τράκτορα, που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη μας.

Τα τελευταία δύο χρόνια οι επενδύσεις που έχουν γίνει για την ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου ξεπερνούν τα 2.800.000€, για τις ανάγκες του εξοπλισμού των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξης: «Συνεχίζουμε την ανανέωση του στόλου οχημάτων και των λειτουργιών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, σεβόμενοι τα χρήματα των πολιτών και εξασφαλίζοντας επίσης σημαντικούς πόρους από άλλα προγράμματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι πράγματι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε ένας Δήμος ο οποίος είναι σύγχρονος, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, με κοινωνικό πρόσωπο».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ