Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: 100 φιάλες αίμα από την εθελοντική αιμοδοσία

 Breaking News

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: 100 φιάλες αίμα από την εθελοντική αιμοδοσία
14 Οκτωβρίου 2021

«Μια ακόμα επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στο ΚΑΠΗ Μοσχάτου και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο π. Δημαρχείο Ταύρου.

Από την αιμοδοσία και στα δύο σημεία, συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 φιάλες αίματος για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η υλοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης διενεργήθηκε, όπως πάντα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ελπίς», από εξειδικευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας  Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, μια έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι δημότες της πόλης μας έχουν, διαχρονικά, αγκαλιάσει και στηρίξει την Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας. Η ανταπόκρισή τους στην πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία ήταν συγκινητική και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου μας και του Νοσοκομείου «Ελπίς» για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση της δράσης».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ