Εφημερίδα Κοινωνική

Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό για την επέκταση του Τραμ προς τον Πειραιά

 Breaking News

Ανακοίνωση της Αττικό Μετρό για την επέκταση του Τραμ προς τον Πειραιά
15 Οκτωβρίου 2021

Στην ηλέκτριση της εναέριας γραμμής επαφής (ΕΓΕ) της επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά από τo βράδυ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2021, λόγω την επικείμενη έναρξης της δοκιμαστικής λειτουργίας του μέσου προχώρα η Αττικό Μετρό.

Η γραμμή έχει εγκατασταθεί στις οδούς Λ. Ποσειδώνος (Γήπεδο Καραϊσκάκη), Μικράς Ασίας, Γρηγορίου Λαμπράκη, Βασ. Γεωργίου, Ακτή Ποσειδώνος, Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, Ομηρίδου Σκυλίτση έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και θα βρίσκεται πλέον υπό τάση 750V συνεχούς ρεύματος.

Με αφορμή την ηλέκτριση της εναέριας γραμμής στον Πειραιά, η Αττικό Μετρό εφιστά την προσοχή στο κοινό, στους χειριστές μηχανημάτων και τους οδηγούς αυτοκινήτων, να μην πλησιάζουν τα ηλεκτροφόρα δίκτυα του Τραμ (αγωγοί, καλώδια, στύλοι, πρόβολοι, μονωτήρες κλπ), καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας, ατυχημάτων, τραυματισμών, πρόκλησης πυρκαγιάς, βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του Τραμ κλπ.

Επισημαίνεται ότι, δεδομένης της επικείμενης κυκλοφορίας των συρμών θα πρέπει η σιδηροδρομική γραμμή να είναι ελεύθερη οχημάτων και πάσης φύσεως  εμποδίων και να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή οδηγών αυτοκινήτων, δικύκλων  και πεζών για την αποφυγή πρόσκρουσης με τους κινούμενους συρμούς.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ