Εφημερίδα Κοινωνική

Πρόεδρος ΟΠΑΝ για ΣΕΦ: Το γήπεδο του ΣΕΦ δεν ενοικιάστηκε από τον Ο.Π.Α.Ν. για λίγους αλλά για όλους

 Breaking News

Πρόεδρος ΟΠΑΝ για ΣΕΦ: Το γήπεδο του ΣΕΦ δεν ενοικιάστηκε από τον Ο.Π.Α.Ν. για λίγους αλλά για όλους
10 Σεπτεμβρίου 2021

Την παρακάτω επιστολή κοινοποίησε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ.Ιωσήφ Βουράκης αναφορικά με το γήπεδο του ΣΕΦ

Αξιότιμοι κύριοι ,
Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι με ευθύνη της επιτροπής γηπέδου, τα προβλήματα μεταξύ των σωματείων που προπονούνται στο ΣΕΦ συνεχίζονται για δεύτερη σεζόν.
Δυστυχώς οι όποιες προσπάθειες γίνονται από μεριάς μας, τόσο για την σωστή λειτουργία του γηπέδου όσο και για την εν γένη εικόνα του, πέφτουν στο κενό λόγω της (λανθασμένης) εντύπωσης κάποιων – ευτυχώς λίγων – πως το γήπεδο τους ανήκει.
Έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, που πήραμε την πρωτοβουλία να αναλάβουμε το συγκεκριμένο γήπεδο, ότι θα το διαθέσουμε σε ΟΛΑ τα Πειραϊκά Σωματεία. Επίσης μετά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου στα Καμίνια το 2015-2016 και πρόσφατα με την ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Διονυσίου θα έχουμε και τέταρτο γήπεδο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι το γήπεδο του ΣΕΦ δεν ενοικιάστηκε από τον Ο.Π.Α.Ν. για λίγους αλλά για όλους, ότι ο Πειραιάς διαθέτει τρία (3) γήπεδα συνολικά στα οποία όλοι έχουν δικαίωμα να προπονούνται και το σημαντικότερο από όλα, κανένας δεν μπορεί να εκβιάσει και να απειλήσει εμένα προσωπικά ούτε κάποιο άλλο μέλος του Ο.Π.Α.Ν. ή του Δήμου. Οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, πέραν ότι σας διαβεβαιώνω προσωπικά πως θα παραμείνει “προσπάθεια” ενώ σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αλλά και τις θεσμικές, προκειμένου όσοι το πράττουν να εκτίθενται δημόσια, αλλά και να περιθωριοποιούνται άμεσα. Τέτοιες πρακτικές, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, δεν χωρούν στην σύγχρονη κοινωνία μας.
Για τους παραπάνω λόγους παραμένοντας συνεπείς στα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου δύο (2) χρόνια στο δημαρχείο, με την συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά, του Προέδρου του Ο.Π.Α.Ν., του Πρόεδρου της Ε.Π.Σ.Π. και όλων των σωματείων που προπονούνταν τότε στο ΣΕΦ, προτείνουμε τα εξής:
1. άμεση συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π μεταξύ Ο.Π.Α.Ν., Ένωσης και σωματείων,
2. να αναλάβει η Ε.Π.Σ.Π, τα μέλη της οποίας εξελέγησαν πρόσφατα από τα σωματεία του Πειραιά, διεξάγει τα πρωταθλήματα και έχει πλήρη γνώση όλων των παραμέτρων για τις ανάγκες των σωματείων, την διαχείριση του προγράμματος και των φιλικών αγώνων,
3. η Ε.Π.Σ.Π να είναι η μόνη αρμόδια για να συνεργάζεται, να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τα σωματεία.
Όσον αφορά στην συντήρηση, στην φύλαξη και στην επιστασία του γηπέδου αυτά παραμένουν στον Ο.Π.Α.Ν..
Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ,
Ιωσήφ Βουράκης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ