Εφημερίδα Κοινωνική

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με ελεύθερη είσοδο στα Ταύρεια

 Breaking News

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης με ελεύθερη είσοδο στα Ταύρεια
11 Σεπτεμβρίου 2021

Τα «Ταύρεια» και ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» αποτελούν θεσμούς με ιστορία και παράδοση καθώς διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα φέτος οι εκδηλώσεις του 2021 χαρακτηρίζονται από μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών καλλιτεχνικών ειδών όπως μπαλάντες, συναυλίες έντεχνης, λαϊκής και μοντέρνας μουσικής κλπ. όπως και θεατρικές παραγωγές επαγγελματικών θιάσων. Μερικά από τα σημαντικά ονόματα που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις είναι: οι 15 50, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ορφέας Περίδης, η Γιώτα Νέγκα, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Χρήστος Θηβαίος και άλλοι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Μοσχάτο (Σινέ Κήπος και πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου) και από τις 18 Σεπτεμβρίου στον Ταύρο (Σινέ Μασκώτ και πλατεία Αγίου Γεωργίου) με ελεύθερη είσοδο κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης την ημέρα πραγματοποίησης της κάθε εκδήλωσης στα τηλέφωνα 213-2019607 και 213-2019618 από 10.00-14.00 και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Όλες οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του οικουμενικού Μίκη Θεοδωράκη όπως αποφάσισε με ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 3ης Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

“Οι φετινές μας εκδηλώσεις των Ταυρείων και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη είναι αφιερωμένες στη μνήμη του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε από κοντά μας πριν λίγες μέρες.

Διαμορφώσαμε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με σπουδαία ονόματα της μουσικής και του θεάτρου.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και δύο επετειακές θεατρικές παραστάσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Επίσης, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα διοργανώσουμε δύο εκδηλώσεις προς τιμή των εισαχθέντων μαθητών των Λυκείων του Μοσχάτου και του Ταύρου στα Α.Ε.Ι. το 2020, εκδηλώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν πέρυσι εξαιτίας των απαγορεύσεων λόγω covid-19.

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Αττικής για τη συνδιοργάνωση ορισμένων εκδηλώσεων όπως και τη σημαντική συμβολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Πνευματικού μας Κέντρου του Δήμου.

Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούμε τους σημαντικές καλλιτέχνες που θα είναι κοντά μας σε αυτές τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο αλλά, ταυτόχρονα τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα“.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ