Εφημερίδα Κοινωνική

Γ. Ιωακειμίδης: «Ιωνικέ, καλή τύχη στη Superleague»

 Breaking News

Γ. Ιωακειμίδης: «Ιωνικέ, καλή τύχη στη Superleague»
10 Σεπτεμβρίου 2021

Σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, έγραψε:

«Τρεις μήνες πριν, βάλαμε ένα πολύ δύσκολο στοίχημα με τον εαυτό μας: Να προλάβουμε την έναρξη του πρωταθλήματος με το γήπεδο της Νεάπολης έτοιμο για αγώνες Superleague.

Δουλέψαμε πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι και πραγματικά καταφέραμε το αδύνατο. Να έχουμε από τον Αύγουστο ένα γήπεδο που να πληροί όλες τις προδιαγραφές του πιο μεγάλου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη χώρα μας και σήμερα να είναι πιστοποιημένο από την Περιφέρεια και την διοργανώτρια του πρωταθλήματος, Superleague.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα τοποθετήθηκαν, κάμερες ασφαλείας (ελέγχεται περιμετρικά αλλά και εσωτερικά του γηπέδου κάθε εκατοστό του οπτικού πεδίου), 2.000 νέα καθίσματα, στέγαστρο, ηλεκτρονικός πίνακας, 5 τουρνικέ στις αντίστοιχες θύρες εισόδου, 2 ιατρεία και ενισχυμένα κιγκλιδώματα ασφαλείας.

Όλα, λοιπόν, είναι στη θέση τους και τίποτε δεν υπολείπεται από όσα απαιτούνταν για να συμμετάσχει ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο με τη μορφή που απέκτησε τιμά την πόλη της και κυρίως, ανταποκρίνεται στην ιστορική διαδρομή του Ιωνικού.

Τώρα, προσδοκούμε στα καλά αποτελέσματα και στην εδραίωση της ομάδας μας στην επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εγγύηση για αυτούς τους στόχους, ο Πρόεδρος, το διοικητικό επιτελείο, και οι παίκτες της ομάδας.

Την Κυριακή, λοιπόν, πρώτος αγώνας του Ιωνικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στην αμέσως επόμενη αγωνιστική, Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Με την υποστήριξη των φιλάθλων του, αισιοδοξούμε για τα καλύτερα αποτελέσματα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ