Εφημερίδα Κοινωνική

Στο ΑΧΕΠΑ Nautical Club ο Κυριάκος Μαριδάκης

 Breaking News

Στο ΑΧΕΠΑ Nautical Club ο Κυριάκος Μαριδάκης
04 Αυγούστου 2021

Μέλος του νεοσύστατου Ναυτικού Ομίλου Ανοιχτής Θαλάσσης ΑΧΕΠΑ Nautical Club,  προβάλλοντας τα Ελληνισμό και τα ελληνικά θέματα διεθνώς μέσω των Αρχών και των Ιδεωδών που διέπουν την ΑΗΕΡΑ. Δηλαδή: η Προστασία του Ελληνισμού, η Εκπαίδευση, η Φιλανθρωπία, η Προστασία του Θεσμού της Οικογένειας και η Ατομική Αριστεία, είναι ο κ. Μαριδάκης.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον πρόεδρο όσο και τα μέλη και το διοικητικό συμβούλιο AHEPA HJ 25 Άγιος Ανδρέας για την υψίστη τιμή. «Είναι ο πρώτος Ναυτικός Όμιλος ΑΗΕΡΑ και Φίλων της Αδελφότητας, που ιδρύεται και είναι η απαρχή πολλών πραγμάτων. Όπως έγραψε ο Ελύτης, «εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις». Αυτό τα λέει όλα για την πατρίδα μας, που η θάλασσα είναι το βασικό στοιχείο του πολιτισμού και της οικονομικής μας εξέλιξης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη Ναυτιλιακή Δύναμη στον Κόσμο. Η ιδέα για τον Ναυτικό Όμιλο είναι καθαρά συνδετική. Η θάλασσά μας είναι ιδανική για να ενώνει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό σημείο συνάντησης ανθρώπων που τους συνδέουν κοινές αξίες και τρόπος σκέψης. Σε γενικές γραμμές οι στόχοι του Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Φίλων ΑΗΕΡΑ είναι: Ο Ναυταθλητισμός, η Προώθηση των Αρχών και Ιδεωδών της ΑΗΕΡΑ και η Κοινωνική και Επιχειρηματική Δικτύωση των μελών μας.»

Η έναρξη του ομίλου συνέπεσεμε την Ημερίδα της ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐας με θέμα τα «99 Χρόνια Προσφοράς της Οργάνωσης στον Ελληνισμό και την Ελλάδα», που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ν. Ταγαράς,ο Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ Γιάννης Χρυσουλάκης, ο αγαπητός Φίλος Πρέσβης του Ισραήλ κ. Yossi Amrani η πρόξενος της Πρεσβείας του Καναδά, ο Κυβερνήτης AHEPA HELLAS ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ εκπρόσωποι της περιφέρειας Αθηνών και της τοπικής αυτοδιοίκησης

 

 

 

220942794_2917125685269375_8450205472113842394_n


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ