Εφημερίδα Κοινωνική

Κυριάκος Μαριδάκης: Επίσκεψη στη Λέσβο – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς

 Breaking News

Κυριάκος Μαριδάκης: Επίσκεψη στη Λέσβο – Συναντήσεις με τοπικούς φορείς
23 Αυγούστου 2021

Συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς και συσκέψεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης είχε ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς κ. Κυριάκος Μαριδάκης και σύμβουλος Πολιτισμού και Τουρισμού του Πρίγκηπάτου του Μονακό στην Ελλάδα επισκέπτοντας παράλληλα κι όλα τα θρησκευτικά μνημεία του νησιού.

Επίσκεψη στην πανέμορφη Λέσβο πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Έλληνας κ. Κυριάκος Μαριδάκης ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από επιχειρηματίες, φορείς και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης προσφέροντας ανιδιοτελώς πολύτιμες αναπτυξιακές προτάσεις, με τις συναντήσεις του έχοντας εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους θεσμικούς όπως τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, το Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Τσακίρη, τον Πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Παμφίλων – Ναυτικού Ομίλου κ. Αντώνη Αντωνέλο, τον Λέσβιο Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τ. Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου και φορέων του νησιού, για την παγκόσμια τουριστική προβολή ανάπτυξη και συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς εκ μέρους του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και του Προξενείου του Πριγκιπάτου του Μονακό στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντα με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη προς την πατρίδα και τον συνάνθρωπο, ο Κυριάκος Μαριδάκης συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: PolisMagazino-News


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ