Εφημερίδα Κοινωνική

Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης – Αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες

Γλυφάδα: Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης – Αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες
26 Αυγούστου 2021

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα. Στην κατοχή της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

«Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε και την κλείνει μέσα μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό» φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό από της συμμετοχή της σε γνωστό ριάλιτι μοντέλων, πέρασε το πρωί το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων.

Αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είχε αναφέρει:

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια».

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ