Εφημερίδα Κοινωνική

Φωτιά στην Εύβοια: Viral η φωτογραφία εθελοντή να διασώζει λυκόσκυλο που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει δεμένο να καεί

Φωτιά στην Εύβοια: Viral η φωτογραφία εθελοντή να διασώζει λυκόσκυλο που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει δεμένο να καεί
09 Αυγούστου 2021

Η πύρινη λαίλαπα στην Εύβοια άφησε πίσω της πολλά καμμένα στρέμματα δάσους και πολλά κατεστραμένα σπίτια. Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας νεαρός στις Γούβες να κρατάει στην αγκαλιά του ένα λυκόσκυλο προσπαθώντας να το σώσει από τις φλόγες. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media το λυκόσκυλο ήταν δεμένο από τον ιδιοκτήτη του στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα μάλιστα με τον νεαρό το σπίτι θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό.

«Με αφορμή αυτό το σκυλί λοιπόν και τη μετέπειτα αισχρή-άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατοίκων του χωριού κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο ανάξιοι είναι οι άνθρωποι στη πλειοψηφία τους να έχουν και να διαχειρίζονται όλα αυτά που μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!!», γράφει χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Ήδη η ανάρτηση του νεαρού έχει πάνω από 8.900 likes, 1.400 σχόλια και 1.800 κοινοποιήσεις. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία επίδειξη ανθρωπιάς και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις συμπεριφορές εκείνων που αφήνουν αβοήθητα τα ζώα είτε μέσα στο σπίτι τους, είτε δεμένα και φεύγουν για να σωθούν.

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ