Εφημερίδα Κοινωνική

Έργα βελτίωσης στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο της Αττικής

 Breaking News

Έργα βελτίωσης στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο της Αττικής
30 Αυγούστου 2021

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη η σύμβαση ανάθεσης σε τεχνική εταιρία για την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Πρωτεύον Αστικό Οδικό Δίκτυο εντός των διοικητικών ορίων της Περιφέρειας Αττικής(έτη 2021-22).

Η εργολαβία έχει σαν αντικείμενο τη συμπλήρωση, βελτίωση, επέκταση και συντήρηση των εγκαταστάσεων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Ειδικότερα στις εργασίες περιλαμβάνονται ενδεικτικά, η πλήρης εγκατάσταση  σιδηροϊστών οδικού ηλεκτροφωτισμού, βραχιόνων φωτιστικών σωμάτων, λαμπτήρων, σωλήνων, καλωδίων, κατασκευή βάσεων σιδηροϊστών, πλήρωση φρεατίων με διογκωμένη πολυστερίνη και σκυρόδεμα, εγκατάσταση πίλλαρς ηλεκτρικών διανομών και η εκτέλεση λοιπών εργασιών οδοφωτισμού.

Ο καθορισμός των δρόμων ή τμημάτων τους, θα γίνεται με προγράμματα ή ειδικές εντολές της επιβλέπουσας υπηρεσίας της Περιφέρειας, κατά τη διάρκεια της εργολαβίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην οδική ασφάλεια και στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, όπως έχουμε δεσμευτεί.

Στην Αττική, τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας αρμόζει ένα οδικό δίκτυο πλήρως λειτουργικό και ασφαλές κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα. 

Σ΄αυτό το πλαίσιο μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας εργαζόμαστε καθημερινά και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στους πολίτες».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ