Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτη πολιορκία από εξοργισμένους Ρομά σε σπίτι στο Ηράκλειο

Απίστευτη πολιορκία από εξοργισμένους Ρομά σε σπίτι στο Ηράκλειο
16 Αυγούστου 2021

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έγινε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή των Καμινίων, στο Ηράκλειο, με πρωταγωνιστές δύο οικογένειες Ρομά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν έντρομος ένας άνδρας κάλεσε την Άμεση Δράση ζητώντας βοήθεια, καθώς – όπως είπε- ο σύντροφος της εγκύου κόρης του και συγγενείς του, τον ενημέρωσαν πως μεταβαίνουν στο σπίτι του για να «καθαρίσουν» τους λογαριασμούς τους.

Σχεδόν ταυτόχρονα ανάλογες κλήσεις έγιναν και από περίοικους που αναφέρονταν στην έλευση στην περιοχή πολλών αυτοκινήτων με έξαλλους Ρομά που «πολιορκούσαν» το σπίτι του πρώτου.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που επιχείρησαν να απωθήσουν τους μαινόμενους και να σχηματίσουν μια «ασπίδα προστασίας» για την επίμαχη κατοικία.

Όσο περνούσε η ώρα, στους οργισμένους Ρομά – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προστίθεντο και άλλοι, ενώ έφταναν και ενισχύσεις από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.

Τα πνεύματα δεν έλεγαν να ηρεμήσουν παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, ενώ κάποια επιχείρησαν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας, σπρώχνοντας και βρίζοντας!

Τελικά η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο αρκετή ώρα μετά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν 5 άτομα από τους επιτιθέμενους!

Πηγή: cretalive.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ