Εφημερίδα Κοινωνική

«Πηγές» ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ: Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης Μπελαβίλα: «Μια φορά ψεύτες και υποκριτές για πάντα ψεύτες και υποκριτές»

 Breaking News

«Πηγές» ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ: Απάντηση στην ανακοίνωση της παράταξης Μπελαβίλα: «Μια φορά ψεύτες και υποκριτές για πάντα ψεύτες και υποκριτές»
01 Ιουλίου 2021

Με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με επικεφαλής τον Νίκο Μπελαβίλα και όσα αναφέρει για τις επενδύσεις-αδειοδοτήσεις στο λιμάνι και τη στάση της δημοτικής Αρχής, «πηγές» του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη, σχολιάζουν τα εξής:

«Μια φορά ψεύτες και υποκριτές για πάντα ψεύτες και υποκριτές.

Το 2014 δεν θα πούλαγαν το λιμάνι. Το 2016 το έκαναν και μάλιστα το παρουσίασαν ως την μεγάλη επιτυχία της χώρας. Το 2019-20 το έπαιξαν κάπου στην μέση.  Ναι στην επένδυση αλλά με όρους.

Σήμερα 2021 κατηγορούν όλους τους άλλους προφανώς νομίζοντας ότι οι Πειραιώτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δηλώνουν ότι  θα προσφύγουν στο Στε. Γελάει όλος ο Πειραιάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ποσοστό της αυτοδιοικητικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά . Στα καλύτερα τους στο 14,5% ..!! Θα τους βαραίνει για μια ζωή η υπογραφή του Πειραιώτη και επικεφαλής για πολλά χρόνια της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Δρίτσα με την οποία παραχώθηκε σχεδόν άνευ όρων  το λιμάνι . Όσα στραβά συμβαίνουν σήμερα  θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί  στην σύμβαση παραχώρησης που ο Δρίτσας και η Συριζανέλ υπέγραψαν όταν ο Μπελαβίλας και οι λοιποί κρύβονταν.

Όσο για το χθεσινό δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση για αρνητική ψήφο ήταν του Δημάρχου και μάλιστα αντίθετη προς την εισήγηση της υπηρεσίας! Για πολλοστή φορά πιάστηκαν στον ύπνο.»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ