Εφημερίδα Κοινωνική

Δάκρυα στην Κεφαλονιά για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Δάκρυα στην Κεφαλονιά για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας
03 Ιουλίου 2021

Σοκαρισμένη παραμένει η Κεφαλονιά από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε την Πέμπτη στην περιοχή Κοκύλια, με ένα νεαρό ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή και έναν ηλικιωμένο πεζό να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Για τα δυο νέα παιδιά, τον 20χρονο Παναγιώτη και την 17χρονη Ελευθερία ο πόνος συγγενών και φίλων είναι αβάσταχτος, αφού κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το χαμό τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δυο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι πρός την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός.

Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η μηχανή και να χάσουν την ζωή τους και οι τρεις άνθρωποι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μηχανή με τα δυο νεαρά παιδιά είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο άνδρα.

Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 20χρονος οδηγός της μηχανής εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Η 17χρονη που ήταν συνεπιβάτης, τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η μητέρα της κοπέλας είναι στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη και τη γνωρίζουν όλοι σχεδόν στην Κεφαλονιά.

Τα δυο παιδιά είχαν σχέση όπως φαίνεται και από τα προφίλ τους στα social media. Ο Παναγιώτης λάτρευε τις μηχανές. Εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του ο οποίος κάνει μονώσεις σε σπίτια, ενώ έχει και σχολή καράτε στο Αργοστόλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται από τους ντόπιους καρμανιόλα αφού και στο παρελθόν έχουν σκοτωθεί και άλλα άτομα. Μάλιστα πριν από περίπου τρία χρόνια, είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας 27 ετών περίπου.

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Τροχαίας.

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ