Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών: ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΕΚ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο!

Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών: ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και ΑΕΚ διαφήμισαν το ποδόσφαιρο!
17 Ιουνίου 2021

Έναν πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα Σάλας παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ για την δεύτερη αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών futsal ανάμεσα στον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ και στην ΑΕΚ. Το τελικό σκορ ήταν 10-2 για τους φιλοξενούμενους, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο που μας ενδιαφέρει! Το θέμα είναι ότι απολαύσαμε έναν θαυμάσιο αγώνα με όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, πολλά γκολ και έντονες συγκινήσεις. Και διαπιστώσαμε επίσης ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο Σάλας στην Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο…

Η ΑΕΚ του προπονητή Χρήστου Χριστόπουλου ήταν εμφανώς καλύτερη, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελείται από αθλήτριες που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του «κλασικού» γυναικείου ποδοσφαίρου με τα χρώματα άλλων ομάδων, ενώ ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ του προπονητή Δημήτρη Ελευθεριάδη απαρτίζεται από δικές του αθλήτριες που αγωνίζονται με τον σύλλογο στην Γ” εθνική κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τα γκολ για την ΑΕΚ σημείωσαν οι Κόλλια (3), Ευσταθιάδου (2), Μπιρλή, Νίκα, Πλεξίδα, Χριστοφορίδου και Τριβυζάκη, ενώ για τον ΕΘΝΙΚΟ σκόραραν οι Τρακαδά και Σίσκου, και τα δύο γκολ πανηγυρίστηκαν δέοντος από τους οπαδούς της ομάδας που ήταν στο γηπεδάκι του ΣΕΦ, αλλά και από τον ένθερμο υποστηρικτή του συλλόγου, τον 87χρονο Γιάννη Μαντζουράνη, που δεν σταματάει να βρίσκεται δίπλα «στα κορίτσια του» και να φωνάζει ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑΑ με τη στεντόρεια φωνή του που αντέχει ακόμα!!!

matzouranis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ethnikos-futsal-gynaikon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aek-futsal-gynaikon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ