Εφημερίδα Κοινωνική

Μοσχάτο: Επαναλειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου

 Breaking News

Μοσχάτο: Επαναλειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου
26 Ιουνίου 2021

Την επαναλειτουργία του Δημοτικού Γυμναστηρίου από την Δευτέρα 28 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Δήμος Μοσχάτου, δίνοντας παράλληλα οδηγίες για την λειτουργία του και ότι θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

Ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, μετά τον εξοπλισμό με νέα όργανα της αίθουσας Γυμναστηρίου – Μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη- που βρίσκεται εντός του Κλειστού Δημοτικού Γηπέδου της οδού Μιαούλη στο Μοσχάτο- προχωρά από την Δευτέρα 28 Ιουνίου στην επαναλειτουργία της για το κοινό.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους.

Η χρήση του Γυμναστηρίου θα επιτρέπεται για μία ώρα κάθε φορά για τον κάθε ασκούμενο και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Επειδή, η χρήση των αποδυτηρίων δεν επιτρέπεται, ο/η κάθε ασκούμενος/η θα πρέπει:

1. Οι αθλούμενοι υποχρεούνται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο είτε με self-test για όσους είναι δικαιούχοι selftesting ή με rapid test για τους υπολοίπους. Το αποτέλεσμα είτε του self-test είτε του rapid test θα επιδεικνύεται στο προσωπικό υποδοχής και θα ισχύει μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα κάθε φορά.

2. Να έρχεται έτοιμος/η, ντυμένος/η με τα ρούχα της προπόνησης.

3. Να έχει μαζί του/της μια μεγάλη πετσέτα σώματος και ένα μπουκάλι νερό 500ml

4. Όλα τα ατομικά είδη θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην προσωπική τσάντα.

5. Δεν επιτρέπονται τσάντες με ψώνια, αποφεύγονται περιττά αντικείμενα.

6. Μετά τη χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού, ο/η ασκούμενος/η οφείλει να τον καθαρίσει με απολυμαντικά προϊόντα που θα υπάρχουν στον χώρο.

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤ.-ΠΑΡ.: 8:30-20:45:00

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ*: 210-9407820 ΔΕ-ΠΑ:8:00-20:00

Το ραντεβού θα κλείνεται την προηγούμενη για μία ημέρα κάθε φορά. Τα ραντεβού της Δευτέρας θα κλείνονται από Παρασκευή.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ