Εφημερίδα Κοινωνική

Κολωνός: Χειρουργήθηκε στην κοιλιά η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη – Πώς έγινε η συμπλοκή

 Breaking News

Κολωνός: Χειρουργήθηκε στην κοιλιά η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη – Πώς έγινε η συμπλοκή
20 Ιουνίου 2021

Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, ήταν το χθεσινό μεταξύ της παρέας των μαθητριών στον Κολωνό, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 16χρονης.

Το κοριτσάκι μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε στο πόδι και την κοιλιά (το χτύπημα σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν εγκάρσιο και κοντά στη σπλήνα) μετεφέρθη στο νοσοκομείο οπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ σε βάρος της δράστιδος, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η ίδια βέβαια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει χωρίς όμως να είναι σε θέση να δικαιολογήσει γιατί κουβαλούσε τον σουγιά που από θαύμα μετά από αυτή την επίθεση, δεν «πήρε» τη ζωή της μικρής μαθήτριας.

Πήγε με τον σουγιά στην τσέπη

Το ματωμένο σκηνικό του τρόμου μεταξύ των 16χρονων μαθητριών στον Κολωνό άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 18:00. Τα επτά κορίτσια που γνωρίζονται μεταξύ τους και μάλιστα την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει για μπάνιο έκλεισαν ραντεβού προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν προκύψει στην παραλία.

Μάλιστα η μια είπε ότι πήρε την πρωτοβουλία της συνάντησης ,καθώς ήθελε να λύσουν τις διαφορές τους γιατί φοβόταν ότι αν δεν λυνόταν η παρεξήγηση και οι κοπέλες την έβλεπαν τυχαία στο δρόμο, θα εξαπέλυαν σε βάρος της φραστική επίθεση.

Έτσι, τις κάλεσε να βρεθούν σε ένα ήσυχο σημείο στον Κολωνο για να λύσουν την παρεξήγηση. Πράγματι συναντήθηκαν και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και τότε η μια μαθήτρια έβγαλε τον σουγιά και επιτέθηκε στη συνομήλική της. Ο σουγιάς τη βρίσκει ελαφρά στο πόδι όμως το χέρι της 16χρονης δράστιδος δεν σταμάτησε. Σηκώνει και πάλι το ασημένιο μαχαίρι και της καταφέρνει ένα κάθετο χτύπημα στην κοιλιακή χώρα κοντά στη σπλήνα.

Το κοριτσάκι σωριάζεται στην άσφαλτο, οι φίλες της έβαλαν τις φωνές, ενώ μια απο τις κοπέλες που ήταν στην παρέα των τριών (ανάμεσα τους και η δράστιδα) τρομαξε και έφυγε τρέχοντας. Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, να συλλάβουν τη μαθήτρια με τον σουγιά, μια φίλη της και λίγη ώρα αργότερα και η τρίτη, ενώ το κοριτσάκι διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στις δυο φίλες της για συμπλοκή. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που διερευνά σε βάθος την υπόθεση. Μια ακόμη ιστορία άγριων ξεκαθαρισμάτων με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά…

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ