Εφημερίδα Κοινωνική

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: Αγωγή Υγείας για Παιδιά

 Breaking News

Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα: Αγωγή Υγείας για Παιδιά
22 Ιουνίου 2021

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό  Δίκτυο Υγιών Πόλεων «ΕΔΔΥΠΠΥ» υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, οργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) του προγράμματος «Αγωγής Υγείας για Παιδιά» την Τετάρτη 23 Ιουνίου  2021 και ώρα 18:30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλοuς ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 7 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

  1.        Κάπνισμα
  2.        Αλκοόλ
  3.        Ναρκωτικά
  4.        Ατυχήματα
  5.        Παχυσαρκία
  6.        Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα
  7.        Εμβολιασμοί εφήβων

Η έβδομη διαδικτυακή παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και  θέμα: «Εμβολιασμοί εφήβων».

 

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση  συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί) που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Βήματα εγγραφής και παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο: 

  • Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ . Είναι απαραίτητο να δηλώσετε το  e-mail σας,  στο οποίο θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Μετά την ολοκλήρωση των 7 θεματικών παρουσιάσεων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ