Εφημερίδα Κοινωνική

«Systemic Business Coaching» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Breaking News

«Systemic Business Coaching» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά
19 Μαΐου 2021

Το NEW YORK COLLEGE πάντοτε αρωγός στη δια βίου μάθηση, σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, χωρίς κόστος, μια διάλεξη του προγράμματος CSAP Mastering Program in Systemic Management.

Στη συνέχεια, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα με το συμβολικό κόστος εκπαίδευσης και πιστοποίησης της τάξης των 1.980€.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τι είναι Systemic Business Coaching και να δείτε πως μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στις σπουδές και στην καριέρα σας!

Για πληροφορίες και εγγραφές από 24 Μαΐου έως 24 Ιουνίου καλέστε στο 210 9015172 (κα Μαθουδιάκη ή κα Καρλατήρα) και στο 210 3225961 (κα Καλτσώνη). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όλες οι συνεντεύξεις επιλογής θα διεξαχθούν στο NEW YORK COLLEGE.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δωρεάν Ομιλίας:

«Το CSAP Mastering Program in Systemic Management ανοίγει κάποιες διαλέξεις του στο ευρύ κοινό ώστε να δώσει τη δυνατότητα γνωριμίας με το καινοτόμο και άμεσα εφαρμόσιμο γνωστικό αντικείμενο του Συστημικού Management.

Ως είναι γνωστό οι απόφοιτοι του CSAP έχουν τη μοναδική δυνατότητα να λάβουν από το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος την ειδική Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων.

Σας προσκαλούμε το επόμενο Σάββατο 22-5-2021 και ώρα 09:30 π.μ. – 12:30 για να παρακολουθήσετε δωρεάν τη διάλεξη του CSAP Προγράμματος με θέμα: Systemic Business Coaching
Εισηγητής: κ. Ελευθέριος Κακαβούλης.

Για να παρακολουθήσετε τη σημαντική αυτή On-Line διάλεξη πρέπει υποχρεωτικώς να κάνετε εγγραφή ΕΔΩ.

Θα γίνει χρήση της πλατφόρμας Webex και το LINK θα λάβουν οι εγγεγραμμένοι την Παρασκευή 21-5-2021.

Σας περιμένουμε.»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ