Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΕΠ: «Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η ανάγκη μαθησιακής – συμβουλευτικής υποστήριξης»

 Breaking News

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΕΠ: «Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η ανάγκη μαθησιακής – συμβουλευτικής υποστήριξης»
29 Μαΐου 2021

 Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς, σε ανακοίνωσή του μας ενημερώνει για το νέο, σημαντικό σεμινάριο του ΕΕΠ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.

«Από τη θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, το οποίο έχει ως στόχο την υποστήριξή σας αλλά και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των Μελών μας.

Πιστεύω ότι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στις οικογένειες των Μελών μας σε σχέση με το μέλλον των παιδιών τους, ξεπερνά τα όρια των αρμοδιοτήτων αλλά και των ανταποδοτικών μας υπηρεσιών, υπηρετώντας το μέλλον της κοινωνίας μας, την ελληνική οικογένεια.

Για αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (Ε.Ε.Π.) σε συνεργασία  με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.),

στο πλαίσιο κοινής δράσης διοργανώνει Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής με θέμα: «Η Επίδραση της Πανδημίας στους Μαθητές Λυκείου & η Ανάγκη Μαθησιακής – Συμβουλευτικής Υποστήριξης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακά την Κυριακή 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. και Οικονομικός Επόπτης της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βουτσινάς και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Φ.Ε. και αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Ιωάννης Βαφειαδάκης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Διδάκτορας ΑΠΘ, Σύμβουλος σταδιοδρομίας και Συγγραφέας και η κα.  Αξιωτίδου Αιμιλίζα, Οικογενειακή – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

Οι ομιλητές είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου τους και θα αναλύσουν τη νέα πραγματικότητα του Λυκείου από το σχολικό έτος 2021-2022 καθώς και τις επιπτώσεις της πανδημίας στη ψυχική υγεία των εφήβων και τον ρόλο των ευρύτερων συστημάτων (οικογένειας – εκπαιδευτικών) στη μετάβασή τους στην μετά Covid εποχή.

Στο τέλος θα υπάρχει η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις στους ομιλητές, τις οποίες θα απαντήσουν αναλυτικά.

Θεματικός Υπεύθυνος της Εκδήλωσης είναι το μέλος Δ.Σ. και Συντονιστής της Επιτροπής Εκπαίδευσης-Επιμόρφωσης Επαγγελματιών/μελών Ε.Ε.Π. και Ταμίας του Σ.Ε.Φ.Α., κ. Αντώνιος Μουράτος.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε  θα πρέπει να «πατήσετε» στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://employedu.clickmeeting.com/oefe-sefa-eep

και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στο link – ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Δεν χρειάζεται να έχετε οτιδήποτε άλλο, πέραν από σύνδεση στο Internet!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

  • Με το Ε.Ε.Π. 2104126917 κα Παναγοπούλου Αγγελική και [email protected] κ.Μουράτος Αντώνης
  • Με την Γραμματεία της Ο.Ε.Φ.Ε. 210 3829122  και [email protected]
  • Με την Employ Edu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας 210.220.2677 και [email protected].

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ