Εφημερίδα Κοινωνική

Peanut: Ο νέος σούπερ σταρ του Μαξίμου – Δείτε φωτογραφίες

Peanut: Ο νέος σούπερ σταρ του Μαξίμου – Δείτε φωτογραφίες
28 Μαΐου 2021

Πίνατ (Peanut) εσύ σούπερ σταρ!!! Στο απόλυτο «Number 1» έχει εξελιχθεί ο συμπαθέστατος τετράποδος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου, που εδώ και λίγες εβδομάδες που έχει υιοθετηθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κλέβει συνεχώς την παράσταση με κάθε επίσημο επισκέπτη να του προσφέρει χάδια κι αγκαλιές.

Με την ναζιάρικη συμπεριφορά του και τις χρωματιστές του μπαντάνες ο Πίνατ έχει καταφέρει να γίνει αντικείμενο θαυμασμού και να πρωταγωνιστεί σε κάθε συνάντηση του πρωθυπουργού. Όπως χθες που φορώντας την κόκκινη μπαντάνα του ήταν παρόν στην άφιξη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πίνατ μόλις αντιλήφθηκε τον επισκέπτη τους κατέβηκε με σιγουριά τα σκαλιά, αναζητώντας το χάδι του Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος δεν του το αρνήθηκε.

Παρόμοιο ήταν και σκηνικό στις 13 Μαϊου όταν όλος ύφος ξεπροβόδισε τη Σέρβα πρωθυπουργό, Ανα Μπρναμπιτς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κυρία Μπρναμπιτς, αποχωρώντας όχι μόνο δεν αδιαφόρησε με την παρουσία του, άλλα έσκυψε και τον χάιδεψε, προς μεγάλη του ευχαρίστηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Screenshot_101

 

 

 

 

 

 

 

 

pinat-misel

 

 

 

 

 

 

 

5300687

 

 

 

 

 

 

 

 

5300678

 

 

 

 

 

 

 

 

5300668

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ