Εφημερίδα Κοινωνική

Μη χάσετε το Σάββατο την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος»: LIVE ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Γιώργος Παναγόπουλος – Δήμαρχος Σαλαμίνας και ο Λεωνίδας Κουτρουμάνος Δικηγόρος (LIVE LINK)

 Breaking News

Μη χάσετε το Σάββατο την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος»: LIVE ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Γιώργος Παναγόπουλος – Δήμαρχος Σαλαμίνας και ο Λεωνίδας Κουτρουμάνος Δικηγόρος (LIVE LINK)
07 Μαΐου 2021

Μη χάσετε το Σάββατο στην εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος»: LIVE ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος – Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Γιώργος Παναγόπουλος Δήμαρχος Σαλαμίνας και ο Λεωνίδας Κουτρουμάνος Δικηγόρος μιλούν με τον Τάκη Μαυρέα και τον Απόστολο Καραμπερόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8/5 ΕΔΩ LIVE:

Δείτε επίσης:

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Ιωάννης Γκίκας μίλησε στον Λόγο και Αντίλογο για τα θέματα της πόλης

 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ Μ. Σακέλλης για την Ακτοπλοΐα, τα Λιμάνια, τους Ναυτικούς, τη Ναυπηγοεπισκευή

 

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ/ΣΧΙΣΤΟ: Τι είπε ο Δήμαρχος Γ. Μώραλης στην εκπομπή Λόγος και Αντίλογος – Τρίτη 20 Απριλίου

 

Χείμαρρος ο Δημήτρης Κατσικάρης στην αποκαλυπτική εκπομπή Λόγος και Αντίλογος – Πέμπτη 22 Απριλίου

 

«ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» – Η αλήθεια στην ενημέρωση
Με την υπογραφή του Τάκη Μαυρέα και Απόστολου Καραμπερόπουλου

Ο «Λόγος και Αντίλογος» είναι μια νέα εκπομπή συμπαραγωγή των εκδοτών Τάκη Μαυρέα (PortoNews) και Απόστολου Καραμπερόπουλου («Κοινωνική»), που ενώνοντας δημοσιογραφικές δυνάμεις δημιουργούν μια άλλη ενημέρωση, δυνατή, δημιουργική και αληθινή.

Η εκπομπή προβάλλεται LIVE στο webtv του PortoNews στο youtube
κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 16:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο 11:00 με 13:00

Ο «Λόγος και Αντίλογος» μια εκπομπή με αξιοπιστία, με δυνατά ρεπορτάζ, χωρίς κιτρινισμό και παραπληροφόρηση, καλύπτει όλο το ειδησεογραφικό φάσμα της καθημερινότητας για κάθε πολίτη τόσο στην Αττική όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο «Λόγος και Αντίλογος» προστίθεται στο επιτυχημένο Media Mix (εφημερίδες, sites, webtv) από τα πιο αξιόπιστα, αποδοτικά και έγκυρα Μέσα Επικοινωνίας των δύο εκδοτών, κερδίζοντας εκτίμηση και ανταγωνισμό.

Ο «Λόγος και Αντίλογος» απευθύνεται σε κάθε κοινό συμπληρώνοντας παράλληλα την υιοθέτηση καινοτόμων, συνδυαστικών και ελκυστικών διαφημιστικών προτάσεων.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ