Εφημερίδα Κοινωνική

ΙΩΝΙΚΟΣ: Πρωταθλητής της Super League 2

ΙΩΝΙΚΟΣ: Πρωταθλητής της Super League 2
20 Μαΐου 2021

Στην επιτυχία του ιστορικού Συλλόγου της πόλης, του Ιωνικού, να στεφθεί πρωταθλητής της Super League 2 και από τη νέα αγωνιστική περίοδο να συμμετέχει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρεται με δήλωση του ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης η οποία έχει ως εξής:

«Σήμερα, η πόλη μας, ζει τη χαρά μιας μεγάλης διάκρισης στην Super League 2. Ο Ιωνικός, εξασφάλισε την άνοδο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και από τη νέα περίοδο θα ανταγωνίζεται συλλόγους με διακρίσεις εντός και εκτός χώρας, διεκδικώντας την εδραίωση του με καλά αποτελέσματα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επιτυχία του Ιωνικού 14 χρόνια μετά την τελευταία συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας, είναι μεγάλη και για ένα επιπλέον λόγο. Κατέκτησε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με αξιακά χαρακτηριστικά, με αγωνιστική σταθερότητα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και με προσήλωση στο ευ αγωνίζεσθαι.

Χαίρομαι γιατί αξιώθηκα να ζήσω ως Δήμαρχος της πόλης αυτή τη χαρά και να μοιραστώ αυτές τις στιγμές ευφορίας με τους συμπολίτες μου.

Συγχαίρω όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές αυτού του άθλου, το Δ.Σ., ιδιαίτερα την οικογένεια Τσιριγώτη, τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία καθώς και τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου μας οι οποίοι, παρά τις ειδικές συνθήκες που χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα εξ αιτίας της πανδημίας, στήριξαν ηθικά την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Εύχομαι ο Ιωνικός να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου και να εκπροσωπεί την πόλη μας με τον τρόπο που αντιστοιχεί στην ιστορία της.»

ιωνικος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ