Εφημερίδα Κοινωνική

Μπάμπης Τοπίκογλου: «Έρχονται πολύ μεγάλες αλλαγές στο τεχνικό Τιμ του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ!»

 Breaking News

Μπάμπης Τοπίκογλου: «Έρχονται πολύ μεγάλες αλλαγές στο τεχνικό Τιμ του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ!»
14 Μαΐου 2021
Ο πολύπειρος τεχνικός Μπάμπης Τοπίκογλου ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου που υπηρετεί τα τελευταία χρόνια, και να τι δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: 
«Νομίζω ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μένα, πλησιάζω τα 60 και πρέπει να πάρω συγκεκριμένες αποφάσεις για το καλό όλων!
Δίνω τόπο στα νιάτα και δίνω χώρο μεγάλο σε έναν νέο ταλαντούχο με πολλά προσόντα και επιστημονικά κατηρτισμένο, απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα ποδοσφαίρου, τον Κο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον μέχρι πρότινος βοηθό μου…
Θα είμαστε μαζί αλλά τις αποφάσεις θα τις παίρνει εκείνος και θα προχωράμε μαζί, εγώ με την εμπειρία μου και εκείνος με την δίψα του για διάκριση και τον επιστημονικό του λόγο!
Πιστεύω οτι η απόφαση μου είναι σωστή και τα νέα παιδιά πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο…
Για μένα υπάρχουν και άλλες ασχολίες προπονητικές όπως οι ακαδημίες του συλλόγου, να μαθαίνουν τα παιδιά εκτός από την μπάλα να είναι σωστοί χαρακτήρες!
Είμαι σίγουρος ότι η πορεία του ΠΗΓΑΣΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ θα είναι μόνο ανοδική!
Σε σχέση με τούς ανθρώπους τού συλλόγου ο καταξιωμένος τεχνικός δήλωσε τα εξής:
Αυτή τη στιγμή έχει την ευτυχία να συνυπάρχουν στον σύλλογο ένα πλήθος ικανών ανθρώπων με θέληση να ρίξουν το βάρος στις ακαδημίες. Εκεί θα αναλάβω λοιπόν έναν επιπρόσθετο ρόλο μαζί με τον Κο Παύλο Καπνίση πού έχει προσφέρει πολλά στον συγκεκριμένο τομέα…
Από εκεί και πέρα ο Κος Κοκκινάκης Γιώργος, ο Κος Αντωναράκης Νίκος, η Κα Κουστένη Εβίτα και φυσικά ο Κος Μαστρόκαλος Κώστας, θα ασχοληθούν με όλα τα τρέχοντα του συλλόγου και φυσικά την ανδρική ομάδα, και θα την ενισχύσουν με στόχο να χτυπήσουν φέτος άνοδο με όποια μορφή και αν έχουν τα πρωταθλήματα. Νομίζω ότι έχουμε να δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο άμεσο μέλλον!
Το ευχόμαστε με το παραπάνω, όπως ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον φίλο Μπάμπη Τοπίκογλου για τον νέο του ρόλο!

 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ