Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Τρίχος: «Όλοι πρέπει να νιώθουν χρήσιμοι και σπουδαίοι σε μια ομάδα!»

Βασίλης Τρίχος: «Όλοι πρέπει να νιώθουν χρήσιμοι και σπουδαίοι σε μια ομάδα!»
01 Απριλίου 2021

Αρχίζει και πάλι η Γ” εθνική και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Τρίχος έχει πιάσει και πάλι δουλειά στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, αφού θέλει να προετοιμάσει τους τερματοφύλακες της ομάδας με τον καλύτερο τρόπο!

Με την ευκαιρία της επανεκκίνησης, θα θέλαμε να θυμηθούμε κάποιες ατάκες του κορυφαίου προπονητή από συνέντευξη που είχε δώσει στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Η θέση του τερματοφύλακα είναι μια ιδιαίτερη θέση που δεν σταματάς ποτέ να τη μαθαίνεις! Αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά η θέση του τερματοφύλακα είναι… μοναχική! Θέλει ιδιαίτερη προετοιμασία…»

«Θα πρέπει κάποιος να θέλει πολύ να γίνει τερματοφύλακας! Να έχει δίψα για διάκριση! Αυτό το στοιχείο, ξέχωρα από τα φυσικά προσόντα, είναι απαραίτητο…»

«Οι τερματοφύλακες πρέπει να αποτελούν μια ενωμένη ομάδα, αλλά από την άλλη παίζει μόνο ένας, οπότε χρειάζεται να ασχοληθείς με κάθε παιδί ξεχωριστά. Ο τερματοφύλακας από τη μία πρέπει να αισθάνεται σιγουριά, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να νιώθει ότι είναι αναντικατάστατος! Όλοι πρέπει να νιώθουν χρήσιμοι και σπουδαίοι σε μια ομάδα…»

TRICHOS_SKITSO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link)

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ