Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Βρεττάκου- Κοντοζαμάνη για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας

 Breaking News

Συνάντηση Βρεττάκου- Κοντοζαμάνη για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας
09 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος της πόλης, Χρ. Βρεττάκος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Στ. Μιχάλογλου συναντήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Β. Κοντοζαμάνη και τον Διοικητή της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρ. Ροϊλό με αφορμή το θέμα της άμεσης στελέχωσης και λειτουργίας του τοπικού Κέντρου Υγείας.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος επισήμανε την καθυστέρηση στη λειτουργία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πανδημία δεν μπορεί να είναι άλλοθι γι’ αυτή την καθυστέρηση αντιθέτως θα έπρεπε να είναι η αφορμή για την άμεση στελέχωση του Κέντρου Υγείας».

Παράλληλα ο κ. Βρεττάκος ζήτησε την άμεση δημιουργία Οργανισμού που να κατοχυρώνει από την άποψη των ειδικοτήτων αλλά και αριθμητικά την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού για να μπορέσει να καταστεί λειτουργικό.

Ο Αναπλ. Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την άμεση εκπόνηση του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας ενώ δήλωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες πρόσληψης του απαραίτητου προσωπικού και ότι μέχρι το τέλος Μαΐου το Κέντρο Υγείας θα έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ